Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Προγνωση καιρου Δυτικης Μακεδονιας απο 1/9-5/9

Καλος γενικα καιρος αναμενται να επικρατησει αυτην την εβδομαδα ενω στις αρχες της αλλης φιανεται να περναμε σε ενα μονοημερο μινι καυσωνα με την θερμοκρασια να αγγιζει κατα τοπους και τους 36-37 βαθμους.Πιο συγκεκριμενα λοιπον για την Δυτικη Μακεδονια:

1/9 Mε συννεφια ξεκιναει η μερα η οποια κατα περιοδους θα αραιωνει και θα πυκνωνει.Τοπικες ομιχλες αναμενεται να σημειωθουν στους ορεινους ογκους ενω η θερμοκρασια θα κυμανθει σε κανονικα για την εποχη επιπεδα αγγιζοντας τους 25-26 βαθμους.

2/9 Αιθριος θα ειναι το πρωι ο καιρος ομως καποιες αναπτυξεις αναμεναται να κανουν την εμφανιση τους τις απογευματινες μπορες δινοντας τοπικες μπορες στα ορεινα και πιθανως στα πεδινα του νομου Καστοριας με τη θερμοκρασια απο 13-25/26 βαθμους κελσιου.

3/9 Λιγα συννεφα θα υπαρχουν κατα την διαρκεια της μερας δινοντας πιθανως τοπικες μπορες στους ορεινους ογκους.Η θερμοκρασια θα παραμεινει αμεταβλητη.

4/9 Αιθριος καιρος θα επικρατησει καθ'ολη την διαρκεια της μερας με εξαιρεση τα ορεινα οπυ θα αναπτυχθουν τοπικες νεφωσεις.Θερμοκρασια σε μικρη ανοδο θα κυμανθει απο 15 εως 27/28 βαθμους.

5/9 Σε μικρη περιοδο ζεστης μπαινουμε απο σημερα με αιθριο καιρο(τοπικες νεφωσεις στα ορεινα)και θερμοκρασια σε μικρη παιρετερω ανοδο θα κυμανθει απο 16 εως 29/30 και τοπικα 31 βαθμους κελσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: