Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Προγνωση καιρου Δυτικης Μακεδονιας απο 29/9-3/10

Οι σχολικες υπεχρεωσεις δυστηχως δεν με αφηνουν να πολυασχοληθω με τον καιρο και ετσι δεν βγηκε προγνωση για αυτο Σαββατοκυριακο παρ'ολα αυτα για 13η συνεχη μερα η κακοκαιρια επιμενει και πλεον εχουμε 114μμ στο βροχομετρο μου στο κεντρο της πολης,στο Ντολτσο.
Στα της προγνωσης βελτιωση παρουσιαζει ο καιρος απο αυριο το μεσημερι και μεχρι την ερχομενη Παρασκευη τουλαχιστον.
Στη συνεχεια σε καποια ΥΓ θα αναλυθουν τα της περασμενης εβδομαδας με λιγα λογια.
Πιο αναλυτικα στην προγνωση:

29/9 Για αυριο Δευτερα με συννεφια αναμενεται να ξεκινησει η μερα και τοπικες ασθενεις βροχες κατα τοπους και κατα περιοδους θα σημειωνονται μεχρι και το μεσημερι.Στη συνεχεια θα υπαρξει ανοιγμα και ηλιοφανεια μεχρι το απογευμα.Απο 8-15 βαθμους θα κυμανθει η θερμοκρασια...

30/9 Αιθριος γενικα καιρος με λιγες τοπικες συννεφιες και θερμοκρασια απο 7-18 και τοπικα 19 βαθμοιυς με σχετικη ζεστη μετα απο καιρο.

1/10 Καλο ποδαρικο αναμενεται να κανει ο Οκτωβριος με αυξημενη τοπικα συννεφια μονο μετα το μεσημερι με τη θερμοκρασια να αγγιζει και τους 20 βαθμους ενω το πρωι θα κανει κρυο με το θερμομετρο να πεφτει στους 7-8 βαθμους.

2/10 Συννεφια αναμενεται την Πεμπτη και ασθενεις βροχες κατα περιοδους με μαλακο καιρο και την θερμοκρασια απο 12-17 και τοπικα 18 βαθμους κελσιου.

3/10 Μαλακος και παλι οκαιρος με τοπικες μπορες κατα περιοδους βεβαια,απο 13-19 και τοπικα εως 20 βαθμους η θερμοκρασια.

ΥΓ 1 Στα 114μμ ο μηνας πλεον στο Ντολτσο Καστοριας συμφωνα με το βροχομετρο μου.
ΥΓ 2 Πανεμορφο ολικο πασπαλισμα το πρωι σημερα στο Καιμακτσαλαν στα 2070 μετρα.
ΥΓ 3 Ελπιζω πως απο εβδομαδα δεν θα ξαναπαραλειψω την προγνωση μου λογω των σχολικων υποχρεωσεων...

Καλο σας βραδυ και καλη εβδομαδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: