Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Προγνωση καιρου Δυτικης Μακεδονιας απο 22/9-26/9

Κρυος ο καιρος και βροχες κατα περιοδους περιμενουμε αυτην την εβδομαδα στην Δυτικη Μακεδονια και εν γενει σε ολοκληρο τον Ελλαδικο χωρο.Πιο αναλυτικα για την Δυτικη Μακεδονια:

Δευτερα 22/9 Με συννεφια αναμενεται να κυλισει κατα περιοδους η μερα και τη θερμοκρασια σε χαμηλα για την εποχη επιπεδα θα κυμανθει απο 7-16 βαθμος.Απο τις βραδυνες ωρες αναμενουμε συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια ασθενεις βροχες και μικρη πτωση της θερμοκρασιας.

Τριτη 23/9 Με βροχες θα ξεκινησει κατα βαση ασθενεις η μερα που γρηγορα θα σταματησουν με την συννεφια κατα διαστηματα πυκνη να επιμενει.Θερμοκρασια απο 8-15 βαθμους κελσιου.

Τεταρτη 23/9 Μουντος καιρος και παλι χωρις αξιολογη μεταβολη της θερμοκρασιας απο 8-15-16 το πολυ βαθμους κελσιου.

Πεμπτη 24/9 Τοπικες βροχες κατα την διαρκεια της μερας κατα περιοδους ασθενεις κατα βαση με την θερμοκρασια να αγγιζει και τους 16 βαθμους κελσιου.

Παρασκευη 25/9 Με συννεφια και τοπικες ψιχαλες θα ξεκινησει η μερα αλλα γρηγορα θα δωσουν την θεση τους σε ηλιοφανεια και σχετικη ζεστουλα με την θερμοκρασια να αγγιζει και τους 17-18,τοπικα και τους 19 βαθμους κελσιου με το κρυο να επιμενει το πρωι ολες τις μερες της παραπανω προγνωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χάλια καιρός για το πανηγύρι!Του ¨αργους εννοώ...